• banner2

ZAČAŤ PODNIKANIE S FOTOBÚDKAMI

Od roku 2016 sa fotobúdky stali nevyhnutnosťou na párty, svadby, oslavy a iné.Forma fotobúdky tiež predstavuje väčšiu rozmanitosť s rastom dopytu.Či už ide o klasickú zrkadlovú fotobúdku alebo teraz populárnu 360-stupňovú otočnú videobúdku, môže urobiť všednú párty živšou a vzrušujúcejšou.

Na základe trhových podmienok sú ceny prenájmu rôznych typov fotobúdok rôzne.Vo všeobecnosti je cena prenájmu fotobúdky 200 až 300 USD za hodinu, to znamená, že po 4 až 5 akciách môžete vrátiť náklady a získať čistý príjem v nasledujúcich akciách.

ZAČAŤ PODNIKANIE S FOTOBÚDKAMI

A čo môže TOPS ponúknuť:
● Drevená zrkadlová fotobúdka
● Okrúhla kabína s magickým zrkadlom
● Flash Mirror Photo Booth
● Open Air 15,6” stánok
● Stojan na statív pre iPad
● Propagujte stojan na iPad
● Bluetooth Automatic 360 Video Booth
● 360° video kabína s manuálnym pohonom

Ako môžu fotobúdky zmeniť rôzne podniky

Fotobúdky sú zábavné, ale sú vhodné na určité miesta a príležitosti.Fotobúdky sú často spojené so svadbami, koncertmi a vzácnou stanicou v supermarkete alebo zábavnom parku.
Hoci môžete očakávať, že na týchto miestach nájdete fotobúdku, zdá sa, že existuje množstvo ďalších možností, o ktorých by takmer všetci jednotlivci ani neuvažovali.Uvidíte, že každý môže využiť fotobúdky ako firemnú marketingovú techniku, ak rozšírite svoje obzory na množstvo možností.
Najlepšie miesta na založenie fotobúdky sú často situácie, keď zákazníci už chcú fotografovať.Kto by nechcel fotografovať s krásnymi bytosťami, ktoré vidí vo voľnej prírode alebo v akváriu?

Celkovo vzaté, či už sa plánujete venovať skúšaniu novej práce v odbore, alebo chcete využiť víkendy na pridanie nejakého extra rodinného príjmu, podnikanie s fotobúdkou stojí za zváženie.Ak máte záujem o obchod s fotobúdkami, kontaktujte nás a my sa pokúsime čo najlepšie vám pomôcť.

 


Čas odoslania: júl-01-2022